Lej en bartender

Har du brug for at leje en bartender til din fest? Vi udlejer Københavns bedste bartendere til dit arrangement. Bartenderen medbringer alt nødvendigt udstyr og laver de bedste cocktails til din fest!

Lej en bartender

Få et tilbud til din fest!

Uanset om det er sommerfest, forårsfest, havefest eller noget helt fjerde, kan vi give dig et uforpligtende tilbud på lige netop det, der gør din fest uforglemmelig.

FÅ TILBUD
Lej en bartenderLej en bartender

Skal du holde en stor fødselsdag, firmafest eller hyggeaften for vennerne? Så tilbyder Cocktailcatering.dk bartenderløsninger til enhver lejlighed. Vores bartendere arbejder de bedste steder i København og mange har erfaring fra London og New York, som er førende byer indenfor cocktailbranchen. Vi har erfaring med arrangementer for alt fra 15 til 1500 personer, og vi skræddersyr den rigtige løsning til dit arrangement. Kontakt os derfor på chatten eller ring på +45 7199 0174 for at få et uforpligtende tilbud med det samme.

Du kan læse om vores forskellige tilbud under menuen Cocktailcatering.

Hvis dit arrangement ikke falder ind under en af kategorierne, så frygt ej – vi imødekommer alle slags arrangementer, og forsøger på bedste vis at opfylde dine ønsker.

Vores priser afhænger af deltager antal, lokation samt specielle ønsker. Du kan se et overblik over vores standardpriser her.

Over mere end
0
glade kunder
0
Cocktails
0
kørte km

Kan ikke tage fejl!

Få et tilbud nu

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Postnummer (skal udfyldes)

    Telefonnummer (skal udfyldes)

    Din besked