Cocktails til reception

Skal du holde reception, så forkæl gæsterne med lækre, velsmagende cocktails.

Cocktailcatering.dk har mange års erfaring med cocktails til receptioner. Lad os være med til at skabe en hyggelig atmosfære til din reception med vores cocktailbar.

Vi skræddersyr en cocktailmenu, der passer til dine ønsker, og medbringer alt til baren lige fra hjemmelavede sirupper til professionelle bartendere. Det eneste, du skal gøre, er at nyde din dag med en cocktail i hånden og dine kollegaer og venner.

reception

Få et tilbud til din reception!

Skal du holde en reception med stil?
Så er cocktailcatering.dk det oplagte valg for luksuriøs og professionel betjening.

FÅ TILBUD
receptionreception

Hos cocktailcatering.dk er vi stolte af vores cocktails til reception. Vores bartendere har mange års erfaring i cocktailbranchen. De tilpasser sig dit arrangement og bidrager med en fabelagtig stemning. Bartenderne
medbringer alt nødvendigt udstyr til dagen, er yderst professionelle og iklædt en pæn skjorte.

Vi bidrager til en hyggelig reception, som gæsterne vil huske. Du kan se tidligere kunders udtalelser her.

Cocktailcatering har erfaringer med mange forskellige selskabsstørrelser, og skræddersyr cocktailkortet efter, hvor mange I bliver, og hvilke cocktails I ønsker. Det aktuelle cocktailkort består af otte lækre cocktails, både søde, syrlige og krydrede. Gæsterne kan nyde de gamle klassikere og/eller gå på opdagelse i nye kreationer. Som tidligere nævnt, har du selvfølgelig mulighed for at tilkøbe cocktails fra kortet til din reception.

Se Billeder

Hvad medbringer vi?

Vi medbringer alt, vi skal bruge for at servere cocktails i højeste kvalitet til jer. Det betyder, at vi kommer med en flot mobilbar, velklædte bartendere, barudstyr og ikke mindst spiritus. Desuden producerer vi selv sirupper og isterninger, som vi også medbringer.

Mere end
0
Events
0
Cocktails
0
Isterninger

Kan ikke tage fejl!

Få et tilbud nu

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Postnummer (skal udfyldes)

    Telefonnummer (skal udfyldes)

    Din besked