Cocktails til firmafest

Er det ved at være tid til den årlige firmafest? Lad Cocktailcatering.dk skabe rammerne for den perfekte firmafest med udsøgte cocktails. Vores erfarne bartendere tilpasser arrangementet efter jeres behov, uanset om I er 20 eller 200 ansatte.

Cocktails til firmafest

Få et tilbud til din fest!

Uanset om det er sommerfest, forårsfest, havefest eller noget helt fjerde, kan vi give dig et uforpligtende tilbud på lige netop det, der gør din fest uforglemmelig.

FÅ TILBUD
cocktails til firmafestCocktails til firmafest

Hvad kommer vi med

Cocktailcatering.dk medbringer alt det udstyr, vi skal bruge til cocktailbaren. Har I selv en bar på stedet, bruger vi gerne den, og ellers medbringer vi selv vores flotte mobilbar.

Hvilke cocktails kan vi få

Cocktailcatering har tilknyttet en række af landets bedste bartendere, som hele tiden arbejder på at udvikle vores cocktailmenuer.

Vi har sammensat en menu på otte cocktails, der er tilpasset årstiden, og som tilgodeser alles smagsløg. Vores cocktailrepertoire er efterhånden så stort, at vi kan lave de fleste cocktails – så skulle jeres yndlingscocktail mangle på kortet, så imødekommer vi naturligvis det. Du kan se vores aktuelle cocktailmenu.

Priser

Prisen på vores cocktailløsning varierer alt afhængigt af, hvor i landet I befinder jer og antal deltagere. Se vores priser.

Over mere end
0
glade kunder
0
Cocktails
0
kørte km

Kan ikke tage fejl!

Få et tilbud nu

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Postnummer (skal udfyldes)

    Telefonnummer (skal udfyldes)

    Din besked